Side by Side välkomnar volontärer att hjälpa till under någon eller några lägerdagar!

Side by Side är ett orkester- och körläger för barn och unga som äger rum i centrala Göteborg, med Konserthuset som mittpunkt, i juni varje år.

15–19 juni 2024 är det dags för den elfte upplagan av lägret. Side by Side genomförs av Göteborgs Symfoniker i nära samverkan med Kulturskolan i Göteborg och stöds av Göteborgs stad och Västra Götalandsregionen.

Under några intensiva sommardagar samlas deltagare mellan 6 och 23 år från hela Sverige och andra länder för repetitioner, workshops och andra aktiviteter. Lägret avslutas med fantastiska konserter sida vid sida med musiker ur Göteborgs Symfoniker och Göteborgs Symfonikers Vokalensemble.

För att lägret ska bli en upplevelse för livet för våra deltagare behövs många vuxna som bidrar med sitt engagemang, sin tid, sitt hjärta och sina händer. Därför välkomnar vi volontärer att hjälpa till under någon eller några lägerdagar.

Mer information om vad det innebär att vara volontär på Side by Side finns på vår hemsida.

Där finns också en länk till anmälan. I anmälan anger man vilka dagar man kan vara med. Ett förslag till schema skickas ut i början av maj.

Vi har redan många volontärer till årets läger, men skulle behöva några fler. Vi hoppas att några av GSO:s vänner tycker det låter spännande och skulle vilja vara en del av årets Side by Side. Om man är två som skulle vilja göra något pass tillsammans går det bra att skriva det i anmälan.

Ordinarie anmälan är öppen till 26/4. Därefter går det bra att göra en sen anmälan, men då är chansen mindre att få de pass man helst vill ha.

Om du har frågor får du gärna kontakta Karin Samuelson på mail: karin.samuelson@gso.se eller på telefon: 031-726 53 35